/  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

To Ρις είναι…

Από το 2013 δημιουργούμε αρώματα από τις πιο σαγηνευτικές νότες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών και παγκόσμιων οίκων. Βέβαια το προσωπικό αποτύπωμα, το αφήνουν οι αξιότιμοι πελάτες μας που με τόση αγάπη και αφοσίωση μας ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και στον διαδικτυακό χωροχρόνο!

Διαλέγουμε αποκλειστικά από τις κορυφαίες ποιότητες που υπάρχουν στην αγορά, δίνοντάς μας το συγκριτικό πλεονέκτημα να μπορούμε να εγγυηθούμε σε κάθε άνδρα ή γυναίκα, τα προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας που πραγματικά τους αξίζουν για να ξεχωρίζουν!

 

 

Γιατί Ρις;

Ξέρεις γιατί. Γιατί στο Ρις μπορείς, εκτός από τα mainstream εμπορικά αρώματα, να δημιουργήσεις και τα δικά σου μονοθεματικά. Ξέρουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Όπως διαφορετικά αποδίδει το κάθε άρωμα σε κάθε άνθρωπο. Διάλεξε λοιπόν το συστατικό που σου αρέσει ανάμεσα από 20+ επιλογές και οι έμπειροί μας συνεργάτες θα σου προτείνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό, για να δημιουργήσεις το δικό σου, προσωποποιημένο προϊόν!

Στο Ρις μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου άρωμα τύπου (sprayή rollon), showergel, bodylotion, aftershave, κ.α. Ξεχωριστά και μοναδικά προϊόντα που θα ταιριάζουν μόνο σε σένα και μόνο για σένα!

 

 

 

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΕΑ ΤΟΥ ΡΙΣ

Με κάθε νέα εγγραφή, σου στέλνουμε το δείγμα δωρεάν που θα μας πεις στα σχόλια.

d
Χάρισε μια ηλεκτρονική gift card

Χάρισε μια ηλεκτρονική gift card στα αγαπημένα σου πρόσωπα με το ποσό που επιθυμείς.