Το κατάστημα μας

Με αγάπη και όρεξη δημιουργήσαμε το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα αρωμάτων τύπου στο Νομό Θεσπρωτίας . Ένα χώρο γεμάτο ελκυστικά αρώματα για όλα τα γούστα.

Μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας των δύο πλέον καταστημάτων μας στην Ελλάδα, με χαρά σας παρουσιάζουμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Στόχος μας είναι η κορυφαία ποιότητα και αισθητική των προϊόντων μας να φτάσει σε εσάς, όπου και αν βρίσκεστε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, να σας βοηθήσουμε, να σας γνωρίσουμε!

 

Γιατί Ρις;

Η κορυφαίας ποιότητας Γαλλική μας essence μας επιτρέπουν να φτιάχνουμε αρώματα τύπου όχι μόνο τέλειας ομοιότητας με τα αυθεντικά αλλά και διάρκειας που ξεπερνάει τον μέσο όρο απόδοσης κατά πολύ και όλα αυτά σε τιμή προσιτή για όλους.

Επιπλέον στο κατάστημα μας μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικούς τρόπους αρωματισμού σας (άρωμα σε σπρέι ή με 100% essence αρώματος σε roll on) καθώς και να αρωματίσετε αφρόλουτρο , γαλάκτωμα, αμυγδαλέλαιο και after shave).

Το κάθε άρωμα αποδίδει διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο, είμαστε σίγουροι όμως πως κανένας κωδικός μας δεν θα σας απογοητεύσει.

 

 

All search results